07:30 - 15:30

044/776-646

Pon - Pet 07:30 - 15:30

Sub 07:30 - 13:00

Email

info@dobra.hr

Stari Topolovac 218/a

44202 Topolovac

O Nama

Awesome Image
Naša priča

Ukratko
o nama

Vodeći isporučitelj i proizvođač metalnih konstrukcija

Dobra d.o.o., s sjedištem u Topolovcu, je vodeća tvrtka u prodaji reprodukcijskog materijala crne i obojene metalurgije, te izradi kovanih i inox ograda, nadstrešnica i drugih proizvoda po narudžbi. Naša predanost brzini i kvaliteti, uz suradnju s najboljim europskim proizvođačima, omogućava nam da zadovoljimo i najzahtjevnije potrebe tržišta. Dobra d.o.o. kontinuirano pruža kvalitetu, pouzdanost i izvrsnost u svim aspektima našeg poslovanja.

Naša vizija

Težimo biti vodeća tvrtka u industriji metalurgije, postavljajući standarde za kvalitetu i inovacije. Naš je cilj rasti kroz stalno unapređenje, održavajući pritom etičko poslovanje i socijalnu odgovornost.

Naša misija

Pružiti kvalitetne proizvode i usluge koje zadovoljavaju i premašuju očekivanja naših klijenata. Težimo za stalnim poboljšanjem naših proizvoda i usluga.

Naš Tim

Naš tim stručnjaka usmjeren je na pružanje najviše razine usluga našim klijentima, koristeći najnovije tehnologije i metodologije u našem radu.

Povijest Dobra d.o.o.

DOBRA

Tri Desetljeća Tradicije i Kvalitete

Dobra d.o.o., osnovana 1992., sjedište ima u Topolovcu na adresi Stari Topolovac 218/a. Specijalizirani smo za trgovinu reprodukcijskim materijalom crne i obojene metalurgije, nudimo široki spektar proizvoda uključujući čelične cijevi, kutne i plosnate čelike, čelične nosače, građevinske profile, elemente za ograde, vibro pletivo, ČBR i armaturne mreže, inox materijale, kovane materijale, elektrode, brusne i rezne ploče.

Osim trgovine, Dobra d.o.o. pruža usluge izrade kovanih i inox ograda, nadstrešnica i drugih proizvoda po narudžbi. Naš cilj je brzo i kvalitetno odgovarati na zahtjeve tržišta u suradnji s vodećim europskim proizvođačima. Obvezujemo se da ćemo našim kupcima pružiti kvalitetnu robu, u željenim dimenzijama i količinama, u najkraćem mogućem roku, uz potvrdu o kvaliteti i porijeklu robe certifikatom proizvođača.

EU

Projekt E-impuls

U okviru projektnog poziva "E-impuls", Dobra d.o.o. započela je s projektom "Povećanje kapaciteta pogona za proizvodnju limarske galanterije", financiran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Projekt omogućuje nabavku moderne opreme za profiliranje limova, povećava produktivnost, uvodi nove proizvode i poboljšava sigurnost na radu. Projekt doprinosi javnim politikama otvaranjem novih radnih mjesta, povećanjem prihoda od prodaje i uvođenjem moderne tehnologije usmjerene prema tržištu sisačko-moslavačke županije i izvoza. Ciljne skupine koje će osjetiti utjecaj projekta uključuju upravu, zaposlenike, učenike na praksi i kooperante.

EU

Uvođenje ERP-a u IT-sustav Dobre

U 2020. i 2021. godini, Dobra d.o.o. se suočila s izazovima koje je donio zastarjeli ERP sustav, koji je bio glavna prepreka za unaprjeđenje poslovnih procesa. Kako bi riješila ovo ograničenje, tvrtka je pokrenula projekt nabave moderne IT-infrastrukture, koja će uključivati instalaciju novog ERP sustava, kao i specijalizirane sustave za podršku proizvodnji i prodaji. Ovaj projekt, usmjeren na integraciju IT sustava, ima za cilj potaknuti rast produktivnosti rada i poboljšati konkurentnost tvrtke na domaćem tržištu. Primarne ciljane skupine su uprava tvrtke, zaposlenici i poslovni partneri.

EU

Implementacija automatizirane CNC tehnologije

Predmet projekta je nabava nekoliko CNC strojeva i prateće infrastrukture koja će omogućiti povećanje proizvodnog kapaciteta, snižavanje troškova proizvodnje i proširenje asortimana proizvoda. Nadograditi će se postojeći ERP uvođenjem cloud tehnologije za podršku proizvodnji, komercijali i logistici da se osigura podrška monterskim ekipama na terenu. Ulaganje će doprinijeti jačanu konkurentnosti na domaćem i stranom tržištu, i doprinijeti upravi, zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Zašto odabrat Dobra d.o.o.?

Zbog naše dokazane stručnosti, kvalitetnih proizvoda, brze usluge i personaliziranog pristupa svakom kupcu.

EU projekt

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

EU