07:30 - 15:30

044/776-646

Pon - Pet 07:30 - 15:30

Sub 07:30 - 13:00

Email

info@dobra.hr

Stari Topolovac 218/a

44202 Topolovac

Zavarivanje

TIG Zavarivanje Nehrđajućih Čelika

Naša usluga TIG (Tungsten Inert Gas) zavarivanja pruža visokokvalitetno zavarivanje nehrđajućih čelika, osiguravajući preciznost, čistoću i izdržljivost vaših konstrukcija. TIG zavarivanje je poznato po svojoj iznimnoj preciznosti i kontroli, što ga čini idealnim za delikatne i složene projekte, uključujući tanke i precizne radove na nehrđajućim čelicima.

Koristeći inertne plinove kako bi se osiguralo da zavarivanje ne bude kontaminirano, naša usluga TIG zavarivanja proizvodi čiste, jake i estetski privlačne zavare. Bez obzira radi li se o malim komponentama ili velikim konstrukcijama, naša stručna ekipa pružit će vam najkvalitetniju uslugu.


welding TIG

REL Ručno Elektrolučno Zavarivanje

Naša usluga ručnog elektrolučnog zavarivanja (REL), također poznatog kao SMAW (Shielded Metal Arc Welding) ili zavarivanje elektrodama, pruža svestranu metodu zavarivanja koja se može koristiti na različitim materijalima i u različitim uvjetima.

REL zavarivanje je dokazana i pouzdana tehnika, često korisna u situacijama gdje se druge metode ne mogu primijeniti. Naši iskusni zavarivači koriste ovu metodu za zavarivanje različitih materijala uključujući nehrđajući čelik, ugljenični čelik, lijevano željezo i druge legure.
S našim stručnim timom možete biti sigurni u kvalitetu i trajnost vaših zavarenih konstrukcija, bez obzira na veličinu projekta ili specifičnost zadatka. Naš cilj je pružiti najviši standard usluge, pridržavajući se najstrožih sigurnosnih standarda i regulativa.

welding REL

Bez obzira na vaše potrebe za zavarivanjem, bilo da je riječ o TIG zavarivanju nehrđajućih čelika ili REL zavarivanju, naš tim je spreman pružiti visokokvalitetnu uslugu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije projekte.

EU projekt

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

EU